Notice: Use of undefined constant E_NONE - assumed 'E_NONE' in /var/www/vhosts/sportdrive.gr/httpdocs/__cmsfiles/config/config.LIVE.php on line 28
Audi Sport Club | Sportdrive.gr

Audi Sport Club

Fan Clubs, 23/03/2009 09:32:14

Audi Sport Club

Ο ΔΙΕΘΝΗΣ-ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ AUDI ή αλλιώς AUDI SPORT CLUB, οικοδομήθηκε, οργανώθηκε και μεγάλωσε μέσα από το πνεύμα μίας παρέας ανθρώπων με όραμα ένα κοινό τόπο να στεγάσουν την αγάπη για τα αυτοκίνητα της εταιρίας Audi AG.

Η πρώτη εμφάνιση του Συλλόγου με κινητήρια δύναμη τη δημιουργία μίας παρέας μακριά από ανταγωνισμούς, έριδες και διεκδικήσεις, έγινε τον Οκτώβριο του 2005. Με σωστή οργάνωση και αφιερώνοντας πολύ προσωπικό χρόνο η ανάπτυξή του AUDI SPORT CLUB ήταν ραγδαία και κατάφερε έως σήμερα να κατέχει μία σημαντική θέση στον χώρο των Λεσχών Αυτοκινήτου.

Η δραστηριοποίηση του Συλλόγου ξεπερνά τα όρια της Αττικής και της Αθήνας και επεκτείνεται σε μεγάλα αστικά κέντρα στη Βόρεια Ελλάδα με ικανό αριθμό μελών και συνεχώς αυξανόμενες απαιτήσεις, στη Θεσσαλονίκη, στη Λάρισα, στο Βόλο, στη Δράμα, στα Ιωάννινα , στην Άρτα, αλλά και στην Πελοπόννησο με κέντρα την Πάτρα, το Ναύπλιο, την Τρίπολη, την Κόρινθο, αλλά και στην Κρήτη και στην Κύπρο!

Ακόμη περισσότερο, το AUDI SPORT CLUB επεκτείνεται στο διεθνή χώρο συσφίγγοντας τις σχέσεις του, ξεκινώντας συνεργασίες με αντίστοιχες Λέσχες του εξωτερικού και δημιουργώντας ένα διεθνές forum ανταλλαγής απόψεων για τα αγαπημένα τους Audi αλλα και γενικότερα για τα αυτοκίνητα του Group VAG. Το AUDI SPORT CLUB είναι ήδη αδελφοποιημένο με το AUDI EMOTION CLUB BULGARY και μαζί διοργανώνουν κάθε χρόνο την διεθνή συνάντηση Ιδιοκτητών AUDI γνωστή σε όλους ως FOUR RING FEST!

Σκοπός του Συλλόγου, ο οποίος έχει μη κερδοσκοπικό χαρακτήρα, είναι η προώθηση της σωστής και ασφαλούς οδικής συμπεριφοράς, η ανάπτυξη και καλλιέργεια των διαφόρων μορφών του μηχανοκίνητου αθλητισμού με θεωρητική και πρακτική διδασκαλία και η προώθηση της αυτοκίνησης μεταξύ ατόμων με ιδιαίτερη προτίμηση και αγάπη στα αυτοκίνητα της εταιρίας Audi AG.

Οι δραστηριότητες του AUDI SPORT CLUB δεν περιορίζονται στις καθιερωμένες συναντήσεις για κουβεντούλα και καφέ ή στις εκδρομές, οι οποίες αδιαμφισβήτητα είναι αναγκαίες για την επαφή μεταξύ των μελών, αλλά διευρύνουν τους ορίζοντές τους, διοργανώνοντας και συμμετέχοντας σε εκδηλώσεις που προωθούν το χαρακτήρα της αυτοκίνησης γενικότερα. Η οδηγική παιδεία, η ορθή και ασφαλής οδική συμπεριφορά, η ανάπτυξη και η καλλιέργεια της άμιλλας, συντηρείται με τη συμμετοχή της λέσχης σε σεμινάρια, παρουσιάσεις και εκδηλώσεις κοινωνικού χαρακτήρα, με σεμινάρια τεχνικής οδήγησης με εκπαιδευτές έμπειρους οδηγούς αγώνων, με τη συμμετοχή σε κοινές εκδηλώσεις με άλλες Λέσχες δηλώνοντας έτσι και το κοινωνικό στίγμα της λέσχης, με τη συμμετοχή στο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου μεταξύ των Λεσχών. Η Λέσχη είναι κάθετα αντίθετη στους "αγώνες στους δρόμους" και για αυτό το λόγο οργάνωσε και λειτουργεί η AUDI SPORT CLUB RACING TEAM με συμμετοχές και οργάνωση αγώνων ΜΟΝΟ σε πίστες.

Στο χώρο του αυτοκινήτου η δυναμική παρουσία του AUDI SPORT CLUB έγινε ακόμη πιό αισθητή με τη συμμετοχή του στις εκθέσεις αυτοκινήτου Auto-Exelixis και Athens Tuning Show και με συνεχείς παρουσιάσεις αυτοκινήτων μελών σε περιοδικά και σε εκπομπές αυτοκινήτου, με την επίσκεψη των μελών στο Κέντρο Εκπαίδευσης της KOSMOCAR A.E., με τη συμμετοχή σε αγώνες πίστας όπως στο Πρωτάθλημα GTCC των λεσχών αυτοκινήτου, με ημέρες αγώνων kart (kart-days), με δυναμομετρήσεις οι οποίες δημοσιεύθηκαν σε περιοδικά αυτοκινήτου ευρείας κυκλοφορίας.

Ο Σύλλογός είναι ανοικτός για όλους, όχι μόνο τους κατόχους αλλά και για τους φίλους αυτοκινήτων Audi, και ο στόλος των αυτοκινήτων περιλαμβάνει απο ιστορικά αυτοκίνητα της Audi έως και τα πιό σύγχρονα τελευταία μοντέλα. Ενδεικτικά υπάρχουν DKW του 1958....μέχρι RS4.

Αν και εσείς έχετε το ίδιο πάθος και αγάπη για τα αυτοκίνητα και θέλετε να συμμετέχετε στην φανταστική παρέα του AUDI SPORT CLUB μπορείτε να γίνετε μέλος:
α. Μέσω της ιστοσελίδας, πληκτρολογείστε www.clubaudi.gr και εγγραφείτε στο forum.
β. Αν δεν είστε χρήστης internet στείλτε sms στα 6948 918470 & 6974 555 366 .
γ. Συμμετέχοντας σε οποιαδήποτε απο τις εκδηλώσεις της λέσχης.

Στοιχεία Λέσχης

Ιδρύθηκε: 2005, Μέλη: πάνω από 4.600, Περιοχή: Πανελλαδικό
Δραστηριότητες: Συναντήσεις, εκδρομές, σεμινάρια ασφαλούς οδήγησης, αγώνες, εθελοντικές αιμοδοσίε, dyno days, ποδοσφαιρική ομάδα
Ιστότοπος: www.clubaudi.gr
Επικοινωνία: 6948 918470

 

\"Audi

Η σελίδα είναι υπό κατασκευή!

Το περιεχόμενο της σελίδας αυτής είναι υπό ανανέωση και καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να βρίσκεται σύντομα στη διάθεσή σας.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόησή σας,
Η ομάδα του sportdrive.gr

Κλείσιμο